firmamiz
29/08/2008 19:01 - isparta

Afyon Buket Çiçek,afyonda çiçekçi,afyona çiçek siparişi



Buket Çiçekçilik
afyonda çiçekçi

Afyonkarahisarda çiçek hizmetleri veren bir kurumuz.


Çiçek sevgi ve duyguları en iyi ifade eden bir üründür.Çiçek çeşitleri ve anlamlarıyla sevdikleriniz için benzersiz bir hediye aracıdır.


Gül,kazablanka,orkide,gerbera,karanfil gibi çiçek çeşitlerinden oluşan buket,sepet,aranjman modelleri en çok gönderilenler arasındadır.

Afyonda çiçekçi olarak Afyon merkezde hizmet veren bir firmayız.Çiçek en güzel duyguları ifade etme şeklidir.


 

Bizde bunun bilincinde olarak müşterilerimizi en iyi şekilde temsil.1985 te açılan dükkanımız 30. senesine girmiştir.


30 yıllık tecrübemiz sektörün yapılması gereken bütün meteryallerini yapmaktadır.Her geçen yıl kendini geliştiren ve çağımızda yapılması gerekenleri tespit ederek uygulamaktadır.


 

afyonda çiçekçi

Amacımız kaliteli hizmet vermek ve çiçekçilik sektöründeki kalıcığını korumaktır.2009 yılında http://www.afyoncicekci.org/ sitemizle e-ticaret sektörüne atılıp


Afyonkarahisar çiçek siparişlerinizi online ortamda alan ilk firmayız.6 senedir verdiğimiz hizmetlerde bu güne kadar sıkıntı yaşamadık.Daimi olarak kendimizi yeniledik.Müşterilerimizi temsil ederken onların amaçlarını ve duygularını da taşımaya yardımcı oluyoruz.


 

afyonda çiçekçiafyonda çiçekçi

Afyon’da olan düğünlere çelenk gönderimi ya da Isparta da bulunan sevdiklerinize çiçek gönderiminde sizi temsil ediyoruz.


Çiçekçi işletmemizde Afyona’ çiçek çeşitleri arasında orkide,buket,çelenk ve saksı çiçekleri gibi ürün ağımızı geniş tutmaya çalıştık.

afyonda çiçekçiafyonda çiçekçi

 

Özverili çalışmamız ve tecrübeli ekibimizle kaliteli çiçekleri uygun fiyata adresine taşıdık.


İnternet sitemizden vereceğiniz siparişlerde online çiçek siparişi verebilirsiniz.Web sitemizden çok rahat bir şekilde karmaşa yaşamadan çiçek siparişi verebilirsiniz.


Amacınıza göre çiçek modelini seçebileceğiniz gibi arzularınıza göre özel çiçek modeli de hazırlayabiliriz.Buket Çiçekçilik olarak birbirinden güzel canlı ve yapay çiçek çeşitlerimizle online hizmetinizdeyiz.
Afyonkarahisar ilimizin şehir merkezi mahallelerine servislerimiz mevcuttur.Dumlupınar mahallesine,Marulcu Mahallesi,Karaman Mahallesine,Afium ve Afyon Kız Öğrenci Yurtlarına çiçek göndermek için bizleri seçebilirsiniz.


 

afyonda çiçekçi
afyonda çiçekçi

Sizde Afyonkarahisar'da Çiçekçi arıyorsanız doğru yerdesiniz.


Çiçek siparişleriniz sistem üzerinden kayda girer ve teslimat aşamasında tarafınıza yine sistem tarafından sms gelir.
Afyon çiçek firması olarak her zaman taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz.Afyon kız erkek öğrenci yurtları, kyk,Üniyurt , Afyon merkez kız yurtları,İkbal Otel,Anemon Otel,Oruçoğlu Termal,Garden Kale Otel,Korel Termal Otel,Bilgiseli Kız Yurdu,Çavuşoğlu Kız Öğrenci yurdu,pınar kız öğrenci yurdu,uydukent mahallesi,akü çiçekçi,ans çiçek servisi,mavi hastaneye çiçek,park hospital a çiçek gönder,devlet hastanesi gibi yerlere çiçek servisimiz vardır.


Çiçek için gönderileriniz için kaliteyi hızlı bir şekilde adresine iletmek için farkımızı yaşayın.Birbirinden güzel yapay çiçek ve kesme çiçeklerin yanı sıra saksı çiçekleri de firmamızda vardır.Çiçek çiçekçiden alınır.Yerinde hizmet veren firma olarak duygularınızı taşıdık taşımaya devam edeceğiz..


 

http://www.afyoncicekci.org/guide_50_firmamiz.html